Кейс

Досягнення Майстра за 2023 рік

Масйтер

Наталія Павлівська

Як ви вважаєте: один рік для духовної роботи – це багато чи мало? Давайте подивимося історію Майстра 3 ступеня Центру Grand Architector:

“1 лютого 2023 року я прийняла клієнтку з раком лівих грудей, вона була в депрепресії та в енергійному виснаженні, їй мали ампутувати груди. Клієнт вирішила використати шанс і ми почали роботу 1 лютого. Тут можна подивитися її висновок (натисніть на посилання).

Через два місяці за показниками аналізів гемоглобін був у нормі, інші аналізи у нормі. У червні вже були шикарні результати з її енергійного стану, аналізи залишалися шикарними, залишалося пройти обстеження, які підтвердять наявність або відсутність раку.

І вже у вересні 2023 року обстеження підтвердило – РАКА НЕМАЄ. Є знімки та висновки, які підтверджують, що пухлина зникла (натисніть на посилання).

Усі роботи проводилися за технологією GA. Додатково була прошита музика на виведення ракових клітин з організму, відновлення певних систем в організмі.

Щодо моїх лінчих результатів за цей рік: моя сім’я вийшла на дохід 20 тис доларів на місяць. Ми змінили житло на інше, в 100 разів краще, ніж колишнє (пейзаж, вся побутова техніка, безпека, немає геморою з паркуванням – є свій особистий паркінг тощо). Поки що це орендована квартира, але вже стоїть мета на покупку власного житла. Я підвищила рівень життя, за літо 2023 року об’їздили 7 країн”.