02.08.2024  /  Для жінок

Що для вас бути щасливою по-жіночому?

Дорогі, милі пані! Для мене бути щасливою по-жіночому – означає усвідомлювати та відчувати свою жіночу природу насамперед свій внутрішній стрижень. Бути вільною по-жіночому: не бояться виявляти свою КАЛІ, якщо на те її воля проявитись! Свобода бути жінкою, для мене, це свобода бути собою у стосунках. Я така, яка є, і тебе люблять і приймають такий… […]

Дорогі, милі пані!

Для мене бути щасливою по-жіночому – означає усвідомлювати та відчувати свою жіночу природу насамперед свій внутрішній стрижень. Бути вільною по-жіночому: не бояться виявляти свою КАЛІ, якщо на те її воля проявитись! Свобода бути жінкою, для мене, це свобода бути собою у стосунках. Я така, яка є, і тебе люблять і приймають такий… твій темний і світлий бік!

Бути щасливою по-жіночому для мене, в першу чергу, це збудовані правильні відносини зі своєю внутрішньою жінкою, з собою, розуміння її, можливість виявлятися своєю жіночою енергією в різних формах. Через ці відносини ми у просторі отримуємо підтвердження того, наскільки ми гармонійні всередині, як почувається наша внутрішня жінка.

Чоловік нам дзеркає наше ставлення самої до себе, якщо він погано ставиться до вас, подумайте про те, як ви до себе сама ставитеся! Ваші діти завжди виявлять вам ваші внутрішні блоки та програми. Вони поводитимуться саме так, щоб вам це показати. Зовнішнє дзеркало внутрішнього. Це підказка, ви завжди можете легко продіагностувати зовнішнє і зрозуміти, чому вам варто приділити увагу всередині.

У внутрішньо гармонійної жінки зовнішнє підтвердження – її люблячий чоловік, спокійні діти, відчуття себе в безпеці, стан щастя. Найголовніше – це вибудувати відношення із самою собою.

Що для вас бути щасливою по-жіночому?