02.08.2024  /  Статті

Звідки всі наші проблеми?

Всі проблеми кожного з нас у тому, що ми проживаємо не себе… Люди дуже різні, настільки, що іноді не зрозуміло – як ми один одного розуміємо. Якщо у вашому оточенні з’являється людина, яка розуміє і приймає вас такою якою ви є — цінуєте це. Якщо ви не розумієте один одного, вам важливо усвідомити, що у […]

Всі проблеми кожного з нас у тому, що ми проживаємо не себе… Люди дуже різні, настільки, що іноді не зрозуміло – як ми один одного розуміємо. Якщо у вашому оточенні з’являється людина, яка розуміє і приймає вас такою якою ви є — цінуєте це.

Якщо ви не розумієте один одного, вам важливо усвідомити, що у вас два абсолютно різні транспорти (тіла) і ви один одного не знаєте. Є чудовий спосіб пізнати іншу людину — зробити її розрахунок Human Design, зрозуміти який він/вона, які життєві принципи/пріоритети ця людина ставить на своєму шляху.

Прийняти себе – пізнати себе. Вам щось не подобається у собі? Добре, ви просто себе не знаєте. Перше, дізнайтеся який ви та свої темні сторони та якості. Друге — прийміть їх і переведіть усі свої «косяки» та страхи у дарунок. Вам кажуть, ви меркантильна сучка? Добре, так і скажіть, уявляєте, та я така… і пішли вони всі… Кайфуйте…

У мене в тілі прописана параноя і постійно робити різні косяки. Наприклад, із 12 стільців я сяду на той, який поламаний. Якщо у вас б/у машина – посадіть мене в неї, там купа чогось відлітає. Мені варто лише сісти і те, що не працює – розвалиться.

Можу зайти в китайський магазин на пару хвилин і щось доторкнутися, воно одразу ламається… Ось таке диво, тільки раніше я називала себе невдахою, а зараз я виявляю людям те, що не працює. Треба було давно замінити те, що розвалюється у машині тощо.

З моєю появою люди виходять із зони комфорту, жив собі у своїй коробочці, тут прийшла «Ця» і все – доводиться змінюватись. У собі я прийняла цю якість, перестала звинувачувати себе за те, яку мене зробила природа. Якщо ти народився хижаком, не треба робити з себе травоїдну.

Ви не любите себе, критикуєте? Вам щось не подобається? Дізнайтеся, якою ви є насправді, пізнайте себе і не йдіть проти своєї природи.

Живіть, дихайте на повні груди… Скільки ж обмежень ви собі поставили, аби не бути собою?! Дихай глибоко, зрозумій, природу не обдуриш… Якщо ваше тіло стискається, якщо йому погано і воно хворіє, якщо у вас депресія, ви мешкаєте не себе… ви хочете бути таким/таким, як…?

Ви ніколи таким не станете, бо ви найкращий вигляд кожного. Ви найкраще, що могло з вами статися. Ви такий, який ви є. Природа матері любить вас.