28.07.2024  /  Uncategorized

Мрії показують нам наш потенціал

Розповім вам свій секрет про те, як здійснюються мої бажання і чому, адже я завжди домагалася всього в житті саме за допомогою цієї методики. Вона звучить приблизно так: “Повірте у диво!” Наполегливо рекомендую повірити в чудеса, припустити думку про те, що дива довкола! А чому б і ні, адже мріяти нам ніхто не забороняє і […]

Розповім вам свій секрет про те, як здійснюються мої бажання і чому, адже я завжди домагалася всього в житті саме за допомогою цієї методики. Вона звучить приблизно так: “Повірте у диво!”

Наполегливо рекомендую повірити в чудеса, припустити думку про те, що дива довкола! А чому б і ні, адже мріяти нам ніхто не забороняє і грошей за це не вилучає. То чому тоді нам так важко розслабитися і допустити у своїй голові думки про те, яке у нас прекрасне життя, помріяти про щось прекрасне та нереальне?

Давайте спробуємо, а чому б і ні, колись сказала собі я… і з того часу мої мрії справджуються! Відчуйте себе дитиною, пам’ятайте – коли ви були маленькою дитиною, кожен із нас вірив і був упевнений, що створений саме для чогось великого. Але з кожним роком нашого життя суспільство з’їдає нас, затягує у своє “Я не зможу”, “Треба як усі”, “А раптом не зможеш”, сіючи сумніви та бур’яни у нашу свідомість. Давайте домовимося з вами, що з цього дня ми починаємо вірити у чудеса!

Пам’ятайте, що мрії показують Вам ваш потенціал.