28.07.2024  /  Для жінок

Чому добрі дівчинки “відгрібають”?

Нарешті дозрів пост для цієї теми. Я помітила дуже цікаву тенденцію — приходять на консультацію такі гарні дівчатка: “всерозуміюча”, “всепроникаюча”, скрізь вона всім співчуває. Тим самим нагортає на себе чужу карму постійно залучаючись у чужі проблеми, емоціонуючи у переживання іншої людини, у її проблему – ми починаємо нагрібати на себе його навантаження! А як же […]

Нарешті дозрів пост для цієї теми.

Я помітила дуже цікаву тенденцію — приходять на консультацію такі гарні дівчатка: “всерозуміюча”, “всепроникаюча”, скрізь вона всім співчуває. Тим самим нагортає на себе чужу карму постійно залучаючись у чужі проблеми, емоціонуючи у переживання іншої людини, у її проблему – ми починаємо нагрібати на себе його навантаження!

А як же інакше? Я ж повинна бути вся така співчуваюча, інакше, здається, всі інші тверді та безсердечні! До речі, вона ще й подумки засуджуватиме інших у їхній безсердечності! Ось це з тієї опери — коли добрими намірами збудована дорога до пекла.

Ось це яскравий випадок- коли вам кажуть новину: “У сусіда захворіла дитина, помер дід”, або ще якась ситуація, ми починаємо проникати в цю ситуацію, нервувати, пити валеріану, не спати ночами! Адже я маю співпереживати і плакати!

А що відбувається насправді? А насправді відбувається маніпуляція нижнього астралу свідомістю людини для зливу в нижній світ енергії – адже яку енергію людина випромінює, коли плаче, перебуває у стані апатії, страху, і кому ми віддаємо свою енергію? Такі люди не вміють ідентифікувати ПОЧУТТЯ СПІВПРИЄМСТВА, МИЛОСЕРДЯ, плутаючи його зі жалістю, починають шкодувати, залучаючись емоційно і тим самим нагрібати на себе чуже кармічне навантаження. А потім думає “Чому я така емоційна, нещасна?” – і у людини формується програма НЕсправедливості!

Здається, що весь світ черствий і безсердечний. Я зауважила, що найдобріші “хороші” дівчата – завжди найбільше енергетично засмічені, особливо, якщо ця хорошість була нав’язана з дитинства програмою “ТИ МАЄ БУТИ ДОБОЮ ДІВЧИНКОЮ” і вона шкодує всіх з позиції “Не здатися поганою” – то тоді це подвійно вантаж.

Уявіть, як це бути психологом – коли ти 10 разів на день чуєш усілякі щирі історії, однією з умов такої роботи хорошого майстра — це не залучатися до емоцій, адже скільки цілителів майстрів погоріло на цьому в молодому віці, нагрібаючи на себе чуже кармічне навантаження.

Як навчиться співчуття та милосердя і не плутати його з жалем? Обов’язково напишу про це піст!