28.07.2024  /  Статті

Ми не живемо в ЕРУ ДИНОЗАВРІВ!

Все що я тут пишу – це моя особиста думка, ви маєте право приймати або не приймати мою точку зору. Я не претендую на ВЕЛИКОГО ЛАМУ НА ОСІРІУСІ й заздалегідь перепрошую за тролінг 😄 У той же час… З приводу поділу духовного та матеріального…. Ви й справді думаєте, що одне не існує без іншого? Може […]

Все що я тут пишу – це моя особиста думка, ви маєте право приймати або не приймати мою точку зору. Я не претендую на ВЕЛИКОГО ЛАМУ НА ОСІРІУСІ й заздалегідь перепрошую за тролінг 😄

У той же час… З приводу поділу духовного та матеріального…. Ви й справді думаєте, що одне не існує без іншого? Може перестанемо вже розділяти розум із душею та матеріальне із духовним?

Адже що таке матеріальна цінність? Невже це не частина Божественної свідомості? Це теж свідомість і теж є енергією, мій телефон теж дихає і так, він теж живий і також просочений праною.

Кожен атом у цьому світі наповнений Богом (свідомістю). Кожен атом у цьому світі наповнений енергією Божественної свідомості! Я вважаю, що матеріальне і духовне нероздільний і навіть одне випливає з іншого.

Ми не живемо вже в еру динозаврів, можливо, цей досвід був уже у вашої душі, але зараз ми живемо в еру матеріальних цінностей, де без них ніяк і можна нескінченно медитувати, тікати від поточної реальності до лісу, нескінченно кричати, що матеріальні цінності мені не потрібні!

Але коли ти відкриваєш очі, то тебе витріщає нинішня реальність.

Реальність, де в тебе немає нічого, де ти не досяг нічого. І ти відчуваєш цю внутрішню нереалізованість, знову заплющуєш очі та дихаєш і летиш туди, де тобі не потрібно нічого робити з собою і нічого оббиватись, ідеш у ліс, хочеться тікати від соціуму!

А за фактом – ти знайшов чудовий спосіб ВТЕЧІ ВІД СЕБЕ! А ти візьми та проживи та знайди спільну мову з цим світом та суспільством, відчуй себе потрібним та корисним! А де життя у твоїх очах?

Нескінченно бачу людей, що медитують  з порожнечею в очах, що тікають від поточної реальності!

Якщо ти вважаєш, що гроші тобі не потрібні, і ти вважаєш це злом, пропоную піти в банк і винести звідти мішок з 20 кг монет металу, а потім поїздити 2 години Києвом З МІШКОМ НА ПЛЕЧІ, напевно, втомишся і оціниш еволюцію та просування сучасного світу.

Подивимося, як тоді зміниться твоя думка!