28.07.2024  /  Uncategorized

Кожен має те, на що він заслуговує

У цьому житті кожен має те, на що він заслуговує. І не варто думати, що ти заслуговуєш на більше і краще. Якби це було так – то в тебе б було вже те, що як тобі ЗДАЄТЬСЯ ти заслуговуєш. Карма. Я це зрозуміла тільки після важкої праці, вкладеної в себе і свою свідомість, шлях довгий […]

У цьому житті кожен має те, на що він заслуговує. І не варто думати, що ти заслуговуєш на більше і краще. Якби це було так – то в тебе б було вже те, що як тобі ЗДАЄТЬСЯ ти заслуговуєш.

Карма. Я це зрозуміла тільки після важкої праці, вкладеної в себе і свою свідомість, шлях довгий і непростий, але він привів мене до результату. Шлях, де я сподівалася лише на себе, працювала над собою. Але завжди з’являються ті, кому ЗДАЄТЬСЯ, що іншим дістається все легко і без зусиль. Я заслуговую більше… мені так здається… Кажуть вони… Ключове слово в цьому – ЗДАЄТЬСЯ.

Те, що я зараз транслюю у світобудову, це колосальна кількість трансформацій, усвідомлень та болю позаду. У минулому дівчинка 83кг із заниженою самооцінкою. Пам’ятаю, коли я проходила коучинг мене попросили написати 50 пропозицій на тему: “За що я люблю себе і поважаю” – і я змогла написати тільки 2 пропозиції!!! Дві!!! Саме це стало ключем і приводом розвиватися – усвідомлення того, що я перебуваю у повній дупі! Перший етап – це усвідомлення того, що довкола мене немає результату. А я не маю того, що я хочу.

Карма: Ти маєш те, на що ти заслужив, просто працюй над собою з вірою та любов’ю. Закон відплати.