Політика конфіденційності

1. Ця Політика конфіденційності містить перелік інформації, яка не підлягає розголошенню під час використання сайту https://grand-architector.com, далі «Сайт».

2. Використання сайту Продавця можливе лише за умови беззастережної згоди з положеннями Політики конфіденційності.

3. Якщо клієнт не згоден з будь-якою умовою Політики конфіденційності, або умови йому не зрозумілі, він зобов’язаний відмовитися від використання Сайту Продавця.

4. Продавець гарантує, що інформація, передана йому клієнтом, не буде розголошена або в іншій формі надана третім особам, за винятком випадків, прямо передбачених у Політиці.

5. Розголошення інформації в рамках Політики допускається не інакше, як за умови попереднього отримання письмової згоди клієнта.

6. Продавець може без згоди клієнта використовувати та розголошувати дані клієнта у разі, якщо зазначені дані були попередньо самим клієнтом надані у відкритий доступ (публічні дані).

7. Термін та територія дотримання вимог щодо конфіденційності інформації щодо цієї Політики не обмежені.

8. Сторони зобов’язуються вживати всіх необхідних та розумних заходів для безпечного зберігання та захисту конфіденційної інформації.

9. Зобов’язання, викладені у цій Політиці, не поширюються на такі відомості:

9.1. Відомості, які є або стають загальновідомими не з вини сторони, яка одержала дані відомості від іншої сторони Договору, що має бути підтверджено відповідними доказами;

9.2. Відомості, отримані сторонами від третіх осіб без зобов’язання про збереження конфіденційності;

9.3. Відомості, самостійно розроблені стороною;

9.4. Відомості, розкриття яких необхідне відповідно до вимог законодавства чи органів, які мають відповідні повноваження.

10. Сторони зобов’язуються негайно повідомляти одна одну про будь-які обставини, здатні вплинути на виконання вимог Політики.

11. Сторони зобов’язуються негайно повідомляти один одного про будь-які факти порушення вимог Політики або отримання третіми особами доступу до конфіденційної інформації за відсутності порушення положень цієї Політики.