Кейс

Найкраща версія себе

Учениця

Програма жертви, переодичні запої, робота в нічному клубі, яку ненавиділа, нездорові стосунки і в результаті – їх відсутність, борги близько 400 000, низький соціальний статус.

Бажання прийти до точки Б – переїзд за кордон в Пхукет, робота фотографом топовим (це моє улюблене заняття), навчання з корекції карми та навчання нове по фото, додаткова робота з використанням методів корекції карми та векторного програмування, стан легкості, здорова психіка, зміна оточення на здорове та успішне, нові друзі, здорові стосунки з емоційно здоровим чоловіком мрії у взаємному коханні та гармонії. А найголовніше – відхід з роботи в клубі назавжди та розвиток себе та заробіток через фото.

Я 2 з половиною місяці вже в школі на щаблі енергозцілення і вже є результати я дуже змінилася, мої близькі це навіть помічають, я стала спокійнішою, не п’ю алкоголь і не хочу навіть, я перестала скаржитися щодня на своє життя, припинила спілкування зі своїми колишніми, з дівчатками, які постійно жертвували, почала відстоювати свої кордони. Маленькі бажання почали виконуватися, я відмовилася від спілкування з чоловіками, які тягли з мене енергію, а я переслідувала фінансову вигоду, припинила спілкування з тими, з ким спілкувалася роками! Я нарешті прийшла усвідомлено до того, що я піду з роботи, яку не люблю, і що я обираю себе!