Кейс

Чудеса у звичайному житті

Ученица

1 ступень кармической коррекции

Доброго дня, мене звати Ксенія! Практикую менше року, зараз перебуваю на першому щаблі КК, так само пройшла програму векторного програмування. На сьогоднішній день працюю з рідними та близькими (тато, мама, чоловік, брат). Дуже багато цікавого відбувається під час чищення!

Коли чистила маму, активізувалися сни, причому однакові з мамою (одного дня побачили уві сні померлу тітку і вона розкрила таємницю за родом). Коли чистила тата, він почав спілкуватися з братом, з яким не спілкувався багато років! Він прилетів до нас у гості з донькою і ми довго говорили, не розуміючи, чому раніше не спілкувалися! І це все відразу після чищення тата.

Коли чистила брата, просто під час чищення до мене прийшла дівчинка (фантом) і сказала, що вона наша сестра і дуже хоче цукерок, щоб ми їй принесли. Виявилося, що мама робила аборт… Між мною та братом і під час чищення я це побачила!!!!! Всі просто були в шоці, що я це дізналася і побачила, так нам з братом звичайно про це не розповідали. Довго потім все ревли, до церкви ходили, цукерки купили, які вона мені сказала!

Під час чищення чоловіка, у нього помер тато (він довго хворів і, як на мене, пішов легко).

Так само я будувала вектор чоловікові, там взагалі диво сталося! Під час сеансу побачила його маму, вона металася від вікна до дверей, наче чекала на мого чоловіка. Коли я закінчила сеанс, зателефонувала чоловікові і сказала, що йому треба сьогодні відвідати маму! Коли він до неї приїхав, вона сказала, що дуже чекала на нього і що їй хочеться віддати йому ТЕРМІНОВО накопичені гроші (дуже велику суму). Чоловік у мене просто шалений, все питав потім, звідки я могла це знати)))

Вектор я до речі вибудовувала на покупку машини)) Яку ми купили через тиждень після сеансу! Ось такі дива відбулися зі мною та з моєю сім’єю за цей рік!! А все завдяки практикам, ще б не лінуватися і робити все регулярно, тоді напевно взагалі можна в космос відлетіти!

Я дуже вдячна, що так все склалося, і я почала практикувати!!! Що у мене просто Мега вчителі, які так щедро діляться знаннями!! Юлія та Наталі велике спасибі за все, люблю вас усією душею!!